Home » Onze diensten » Opleidingen

Opleidingen

Hier vindt u onze programma’s. Ieder programma bevat een whitepaper voor meer informatie

VCA

Een belangrijk onderdeel van uw VCA certificerings traject bedrijven  is het opleiden van personeel de minimale eis hierbij is het behalen van een VCA opleiding.

BHV

Het kan van levensbelang zijn dat uw bedrijf beschikt over voldoende bedrijfshulpverleners. Het aantal BHV’-ers dat in uw bedrijf aanwezig zijn dienen bepaald te worden aan de hand van de risico’s die zich kunnen voordoen in uw organisatie.

Preventiemedewerker

De preventiemedewerker ondersteunt bij de zorg voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden. Dit betekend vaak dat de preventiemedewerker een belangrijke rol heeft in het opzetten en uitvoeren van het arbobeleid.

Interne auditor

Is uw bedrijf in het bezit van een kwaliteits (ISO 9001), veiligheid (ISO 45001) of milieu (ISO 14001) managementsysteem dan is het houden van interne audits verplicht.

Hoogwerker

De Arbowet verplicht werkgevers om personeel voorlichting en instructie te geven, zodat de medewerker weet hoe de werkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier uitgevoerd kunnen worden.

Heftruck & reachtruck

Voor het bedienen van een heftruck of reachtruck is deskundigheid bij uw werknemer wettelijk vereist. Volgens de Arbowet bent u als werkgever verplicht om uw personeel aantoonbare voorlichting en instructie te geven.

Werken op hoogte

Wanneer er op een hoogte wordt gewerkt hoger dan 2,50 meter spreekt de Arbowet van het werken op hoogte. Het werken op hoogte brengt risico’s met zich mee, deze risico’s moet u verplicht in kaart brengen.

Zorg dat het veilig is

In het kader van de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) is het de taak van de werkgever er voor te zorgen dat arbeidsmiddelen veilig te gebruiken zijn. Om veilig gebruik van de arbeidsmiddelen zoveel mogelijk te waarborgen, dienen arbeidsmiddelen periodiek te worden geïnspecteerd.

Onze keurmeesters zijn bevoegd tot het keuren van arbeidsmiddelen, hijs –en hefmiddelen, klimmateriaal, valbeveiliging, brandblussers en verbanddozen.

Zorg dat het veilig blijft

  • Wij zijn deskundig; al onze medewerkers zijn gecertificeerd
  • Al onze keuringen worden verricht conform de vigerende wet –en regelgeving
  • Wij keuren op locatie; dus geen verstoring van uw productie
  • Kleine reparaties worden ter plekke direct uitgevoerd
  • Al uw arbeidsmiddelen worden in kaart gebracht en voorzien van een unieke code en locatie
  • Wij hebben geen economisch belang bij de uitkomst van de keuring
  • Afgekeurde arbeidsmiddelen worden niet in rekening gebracht