Home » Over ons

Over ons

Het begon, zoals vaak, vanuit huis waar in 1997 Ikas is opgestart door Reitze en Nicky Dijkstra. Van oorsprong lag de focus met name in het keuren en inspecteren van arbeidsmiddelen in Nederland. Deze keuringen werden door ons uitgevoerd vanuit een kleine bus, een Fiat Ducato, die liefdevol binnen onze organisatie “de spaghettibus” wordt genoemd.  Inmiddels heeft Ikas zich ontwikkeld tot een middelgroot bedrijf dat opereert vanuit een bedrijfsvestiging in Dronten.

Een enkele medewerker is sinds het allereerste begin aan ons verbonden en heeft de groei van onze organisatie van dichtbij mee gemaakt. Anderen zijn er in de loop van de jaren bijgekomen en vormen samen met hun kennis en ervaring het fundament van onze organisatie. De kwaliteit en service van onze diensten zijn gebaseerd op de kennis, kunde en inzet van al onze medewerkers, die met veel passie, -ieder in zijn/haar eigen specialisme- sterk betrokken zijn bij onze organisatie.

Een veilige en gezonde werkomgeving voor uw werknemers

Op basis van de kennis, kunde, ervaring en aanwezige middelen willen wij een betrouwbare langdurige partner zijn.

Inmiddels wordt Ikas geleid door een nieuwe generatie, wat voor ons is opgebouwd wordt door ons gekoesterd en gerespecteerd om gezamenlijk verder te bouwen aan een gezonde en zekere toekomst. De continu veranderende markt heeft er toe geleid dat onze vakgebieden in de laatste jaren zijn uitgebreid tot de huidige vorm waarin wij totaalleverancier zijn op het gebied van kwaliteit, arbo- en milieu.

Zo is Ikas al meer dan 20 jaar actief in beweging en noemen we onszelf vandaag de dag dè totaalleverancier op het gebied van veiligheid, gezondheid- en milieu.