Home » Over ons » onze-missie

Missie

Onze missie… ? Het voor onze klanten mogelijk maken om veilig te ondernemen en dat er geen zorgen zijn ten aanzien wettelijke aansprakelijkheid. Wanneer dit goed door de organisatie wordt beheerst wordt ook automatisch een veilige en gezonde werkomgeving voor uw werknemers gegarandeerd.

Om blijvend te voldoen aan de wensen van onze klanten werken wij hard aan een verdere groei van onze onderneming. De kwaliteit van onze dienstverlening staat hierin centraal, wij willen op geen enkele manier een concessie doen op de door ons geleverde kwaliteit. Daarom zullen wij de groei van onze onderneming – zowel in omzet als in personeelsomvang- op een gecontroleerde wijze laten plaatsvinden. Op de lange termijn is een gezonde groei van onze organisatie een ambitie en geen doel op zich.

Een veilige en gezonde werkomgeving voor uw werknemers

Op basis van de kennis, kunde, ervaring en aanwezige middelen willen wij een betrouwbare langdurige partner zijn.

Onder alle omstandigheden willen we hierbij onze eigen bedrijfscultuur, het zijn van een familiebedrijf, overeind te houden. Iedere medewerker is voor onze organisatie van evenredig belang en waarde.

Wij stellen ons dan ook tot doel om te komen tot een verantwoord rendement. Wij bereiken dit door de uitgangspunten die de vorige generatie voor ons heeft opgebouwd te koesteren en te respecteren en zo gezamenlijk verder te bouwen aan een gezonde en zeker toekomst.