Home » Onze diensten

Onze diensten

Wij beschikken over ruime ervaring en expertise in verschillende disciplines. De kwaliteit van onze dienstverlening staat hoog in het vaandel en wij zorgen ervoor dat elke opdracht, met minimale verstoring, naar volle tevredenheid van onze klanten wordt uitgevoerd.

Keuringen & inspectie

Er zijn een heleboel wettelijk verplichte keuringen. Wij verrichten al onze keuringen volledig conform de vigerende wet- en regelgeving. Onze infrastructuur is zo ingericht om de keuringen snel en efficiënt uit te voeren. De keuringen kunnen door ons worden uitgevoerd op uw eigen locatie of projectlocatie. 

Risico inventarisatie

Ieder bedrijf is wettelijk verplicht de risico’s en gevaren die zich binnen de onderneming kunnen plaatsvinden in kaart te brengen. Deze inventarisatie noemen we de Risico Inventarisatie- en Evaluatie (RI&E). Een risico inventarisatie wordt altijd door één van onze veiligheidskundige uitgevoerd.

Management systemen

Het voorkomen van aansprakelijkheid wordt een steeds belangrijker punt voor opdrachtgevers. Onze adviseurs staan u graag bij in het opzetten van een managementsysteem binnen uw organisatie.

Opleidingen

Een belangrijk onderdeel van uw VCA certificerings traject bedrijven is het opleiden van personeel. Een opleiding en examen is bij Ikas te volgen in verschillende talen maar ook een VCA opleiding die voldoet aan de eisen conform de code-95 is bij ons mogelijk.

Consultancy

Wij beschikken over ruime ervaring en expertise in verschillende disciplines. Ook gebruik maken van onze expertises?

Veiligheidsbewustzijn

Het verhogen van het veiligheidsbewustzijn wordt steeds belangrijker. Dit is ook zichtbaar in recente ontwikkelingen zoals de VCA 6.0 en de veiligheidsladder. Ikas heeft hiervoor een uniek programma ontwikkeld; VEER, Veiligheid Eerst.