Home » Onze diensten » Management systemen

Management systemen

Het voorkomen van  aansprakelijkheid wordt een steeds belangrijker punt voor opdrachtgevers. Het voorkomen van aansprakelijkheid kan onder andere gedaan worden door aan te tonen dat bedrijven beschikken over de juiste kwalificaties voor een opdracht.  Dé manier om dit te doen is door het behalen van een certificering. In Nederland kennen wij diverse certificeringen een ieder is gericht op eigen aandachtsgebieden zo kennen we certificeringen op het gebied van Arbo & veiligheid, kwaliteit, milieu- en duurzaamheid en informatie veiligheid.

Door het behalen van een certificering kan aangetoond worden dat er gewerkt wordt conform een bepaald niveau zoals voorgeschreven is in de van toepassing zijnde norm.

Onze adviseurs staan u graag bij in het opzetten van een managementsysteem binnen uw organisatie. De intensiteit van de begeleiding wordt volledig samen met u afgestemd naar gelang de behoeftes die binnen uw organisatie van belang zijn.

Om het proces te vergemakkelijken zijn al onze processen gedigitaliseerd dit heeft voor u een aantal voordelen:

 

  • Het bespaard tijd; uw handboeken zijn altijd volledig up-to-date
  • Onze adviseurs kunnen altijd op afstand met u meekijken en waar nodig u van advies voorzien.
  • Er hoeven geen handgeschreven formulieren meer ingevuld te worden
  • Door dat alles gedigitaliseerd is, is het erg eenvoudig om analyses te maken
  • De formulieren die u nodig heeft zijn altijd beschikbaar ook op uw mobiele telefoon
  • Updates in de norm kunnen probleemloos worden doorgevoerd.

Wilt u meer weten over managementsystemen? Neem dan contact met ons op.

Veiligheid & Arbo

Dagelijks lopen werknemers bij de uitvoering van hun werkzaamheden, kans op een bedrijfsongeval. Helaas wordt er binnen bedrijven nog altijd onveilig gewerkt. Veiligheid dient binnen bedrijven top prioriteit te zijn. Er zijn verschillende certificatieschema’s die kunnen helpen om een veiligheidsstructuur binnen uw organisatie op te zetten.

Kwaliteit

Voor bedrijven is het belangrijk om een product te produceren of dienst te verlenen die voldoet aan een continue goede kwaliteit. Een kwaliteitsmanagementsysteem kan er in de organisatie voor zorgdragen dat structuur in de organisatie wordt aangebracht en de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een continue kwaliteit en dat de organisatie zich continue verbeterd.

Milieu en duurzaamheid

Bedrijven zijn verplicht om vervuiling die zij veroorzaken door hun bedrijfsvoering te voorkomen. Vanuit de overheid worden er steeds strengere milieueisen ingesteld. Om systematisch naar betere milieuprestaties en naleving van wet- en regelgeving is het implementeren van een milieusysteem van grote toegevoegde waarde.

Informatiebeveiliging

Als bedrijf heeft u de verantwoordelijkheid om aan te tonen dat u als bedrijf voldoet aan de privacyregels. Een managementsysteem voor informatiebeveiliging helpt u als onderneming bij het beschermen van de vertrouwelijkheid, de integriteit en beschikbaarheid van uw informatie.