SWIFTERBANT – Ikas, gespecialiseerd in bedrijfsveiligheid, advisering en opleidingen, heeft tijdens het paasweekeinde officieus het nieuwe pand aan De Kolk geopend. Dit gebeurde met de overhandiging van een beeldje aan de directeur.

Alette van de Berg-Dijkstra toonde zich bijzonder verguld met het beeld dat als titel draagt: Met het juiste doel voor ogen op vleugels van goud. Het is gemaakt door kunstenares Corry Ammerlaan-van Niekerk. “Natuurlijk ben ik hartstikke trots,” vertelt Alette. “In 1997 hebben mijn ouders Ikas opgericht, vanuit hun woonhuis. Vier jaar geleden heb ik de leiding overgenomen en waren we al zoveel gegroeid dat we naar een bedrijfspand in Dronten verhuisden. Dat was tijdelijk, en ook al een beetje krap, nu zitten we in een passende jas met ruimte voor al onze medewerkers en de mobiele werkplaats. En kijk eens om je heen wat we inmiddels hebben bereikt.

Op de foto toont Alette met haar man Hendrik aan haar zijde het beeldje dat het personeel schonk ter gelegenheid van de opening.