Laat ik maar vooropstellen – voordat ik mensen voor het hoofd stoot – dat ik hélémaal niets met voetbal heb. Ik weet nog net de grootste en bekendste voetbalclubs te benoemen maar daarna houdt mijn kennis echt op. Uiteraard lees ik ook kranten en kijk ik het nieuws, het nieuws dat Feijenoord landskampioen is geworden is dan ook zeker niet aan mijn aandacht ontsnapt. Het is voor mij juist dat nieuws dat bij mij al een tijdlang een glimlach op mijn gezicht tovert. Ik zal jullie even meenemen in mijn lolletje.

Zoals de trouwe volgers weten keuren wij ook brandblussers bij onze klanten. Wanneer een brandblusser toe is aan vervanging kunnen wij deze – in overleg met de klant- ook vervangen voor nieuwe blussers. Als ondernemer zie ik natuurlijk overal commerciële kansen.  Nu is er in Nederland natuurlijk één hele bekende brandblusserleverancier die ook nog eens dezelfde naam heeft als een voetbalclub waarbij het op dit moment nou nét even niet zo heel goed gaat. Ik denk dan direct “zouden er ook bedrijven zijn die hun brandblusser – van dat bewuste merk – nu ook willen laten vervangen door een ander merk brandblusser” en “zou het niet een unieke kans zijn voor een fantastische reclame campagne”. Persoonlijk kan ik de lol er wel van inzien.

Uiteraard ben ik tot de conclusie gekomen dat ik dat absoluut niet kan maken, maar een lolletje maken moet kunnen; al zeg ik het zelf. Mocht er toch iemand zijn die de naam écht niet meer kan uitspreken, dan kan er uiteraard contact worden opgenomen. Samen komen we vast tot een goede oplossing.

Alette