Vandaag 23 mei is het de dag van de stagiair daarom hebben we een korte interview met onze eigen “stagiair”.
 
Interview met onze collega-student Daan Meijer.
 
Hoe ben je bij Ikas terecht gekomen?
Ik was 16 toen ik bij Ikas startte. Ik doe de opleiding Commercieel Medewerker op het Deltion College in Zwolle. Ik heb een lange tijd gezocht naar een passende en beschikbare stageplek.
Dit was lastig i.v.m. de coronatijd waar we toen in leefden. Gelukkig zag ik op Stagemarkt Ikas staan die toen nog gevestigd was in Dronten. Ik mocht op gesprek komen en het zag er positief uit. Een weekje later hoorde ik dan ook dat ik mocht starten bij Ikas.
 
Wat zijn jouw werkzaamheden bij Ikas?
Ik houd mij voornamelijk bezig met de KAM-ondersteuning voor een grote klant van Ikas. Daarnaast voer ik ook andere administratieve werkzaamheden uit en ik ga soms mee met de keurmeesters.
 
Wat vind je het leukste om te doen?
Het leukste om te doen bij Ikas vind ik het nauwe contact met de klanten en daarnaast vind ik het ook erg leuk om af en toe mee te gaan met de keurmeesters.
Zijn er opdrachten/taken die je moeilijk vindt en zo ja, hoe ga je daar mee om?
Ik vind de opdrachten/taken waar veel wettelijke verplichtingen in voorkomen niet per se lastig, maar ik ben daar voorzichtiger en alerter mee. Hierbij krijg ik uiteraard hulp van mijn collega’s die de stof veel beter begrijpen. Advieswerk laat ik dan ook aan hen over.
 
Wat ga je doen na deze stage?
 
Nadat ik klaar ben bij Ikas en mijn opleiding heb afgerond, ben ik van plan om iets meer creatiefs te gaan doen. Daarom heb ik mij ingeschreven voor de opleiding interieur adviseur bij het Jan des Bouvrie College in Amsterdam. Als dit allemaal volgens plan verloopt ga ik in Amsterdam ook op mezelf wonen.

 

Meer informatie

Meer weten over RI&E
https://ikas.nl/diensten/risico-inventarisatie/aanvullende-rie/
 

Veilig ondernemen begint bij Ikas

Veilig ondernemen begint bij Ikas

(0321) 381 552

info@ikas.nl